UVIJEK SMO SPREMNI

ZA DOBRE PRIČE

Savjet /

PRIPREMITE IDEALNU ROMANTIČNU VEČERU

an zaljubljenih je odlična prilika da provedemo idilično veče sa partnerom nakon dugo vremena. Osim atmosfere koju čine muzika, prigušeno svjetlo i mirisne svijeće, veliku ulogu igra i izbor namirnica koje planirate konzumirati to veče.

U nastavku pišemo idealan sljed večere koja uključuje najvažnije namirnice za koje možemo reći da su odličan afrodizijak:

PREDJELO

Veče započnite laganom voćnom platom. Posložite borovnice, jagode, maline, kupine i šljive, a ovu kombinaciju možete obogatiti još orasima, lješnjacima i bademima. Poslije laganog predjela, spremni ste za jači obrok.

GLAVNO JELO

Za ručak izaberite janjetinju ako birate meso ili losos ako preferirate ribu. Kao prilog mesu ili ribi poslužite zeleno povrće, ali samo odabrano – špinat, kelj, brokule i prokulice. Uz ručak otvorite flašu vina i zagrijte atmosferu još malo.

DESERT

Najveći afrodizijak među desertima je tamna čokolada pa možete poslužiti čokoladni desert ili nekoliko kockica tamne čokolade. Zasladite zajedničke trenutke uz čokoladu koja je najčešći i omiljeni poklon dragoj osobi.

Opustite se uz finu romantičnu komediju i laganu večeru, i nikako ne zaboravite partneru reći koliko vam znači što je dio vašeg života