UVIJEK SMO SPREMNI

ZA DOBRE PRIČE

Zanimljivosti /

Ta slatka rapsodija

Da li poznajete osobu iz vaše okoline koja ne voli kolače? Kolači su jedno od najkvalitetnijih, neponovljivih i najslađih zadovoljstava u životu. Ima nešto lijepo i sretno iza svakog kremastog, pufnastog, ručno rađenog kolača i krema koji ga krasi. Kad god ste tužni,veseli, romantični, kolač će svaku situaciju popraviti ili učiniti još boljom. Veoma jednostavno, sa kolačima nema greške. Vaše komšije, prijatelji, drage osobe uvijek vam udijele kompliment kada misilte na njih i obradujete ih nečim slatkim. Dovoljno je samo malo čokolade, vanilije i voća da sve bude baš onako kako treba.

Iako smo sigurni da se slažete sa nama, evo još nekoliko razloga zbog kojih  su kolači sjajna stvar

Kolač popravlja raspoloženje

Kada osjetite nervozu, sjedite i pojedite malo limunovog kolača! To je savršena količina slatkog koja će vam olakšati dan. Samo gledajući limunsku tortu, podsjetićete se na Sunce i sreću.Već je bolje, zar ne?

Uvek je tu za vas, kada želite – uzmete ga

Čokoladni kolač neće moći da vas zagrli, ali  ta čokoladna dobrota će vam dati isto zadovoljstvo.

Pravi je ugođaj

Ako želite nešto da vas podsjeti na djetinjstvo, uvijek možete da uzmete malo maminog kolača i poletite natrag u te bezbrižne dane. Vaša soba će iznenada ponovo mirisati kao nekada, na krilima tog lijepog zalogaja.

Uvijek je dobar prema vama

Kolač brine o vama, on vas ne osuđuje. Nikada ne želi da budete tužni. Šarene mrvice na kolačima samo žele da unesu boju i sreću u vaš život.

Kolač je povod za slavlje

Konačno dovoljno dobar razlog da se nešto proslavi. Podsjetite se da treba da se zabavite bez obzira koje je vreme u godini. Udovoljite sebi!

Svaki kolač je lijep

Postoji toliki broj kolača. Različitog su ukusa, oblika, veličine i dekoracije. Nikad vam ne dosade i nikada neće izaći iz mode.

Najljepši kolači, uvijek vas čekaju na poznatom mjestu

A to mjesto se zove Crvena jabuka. Naša slastičarna je riznica slatkog zadovoljstva u kojoj vas uvijek čeka neodoljiva harmonija koja će obojiti čak i one najtmurnije dane. Ako želite da se uvjerite i sami – ništa lakše. Stavite osmijeh na lice, i prošetajte do nas…