Kako brinemo o svojim kupcima?

U svakom trenutku veoma temeljno pristupamo održavanju visokog nivoa higijene u našim marketima. Osim što smo vam uvijek na usluzi, preduzimamo i konkretne mjere koje svaku kupovinu čine dodatno sigurnijom:

  1. Vršimo intenzivnu dezinfekciju svih površina sa kojima dolazite u kontakt – od podova i većih prostora, terminala i kasa pa sve do korpi i kolica, kvaka na vratima, rukohvata i prekidača.
  2. Naši zaposleni održavaju visok nivo lične higijene, sa posebnim akcentom na čestu dezinfekciju ruku, nošenje zaštitnih maski i rukavica.
  3. POS terminali, kase i skeneri, jesu mjesta koja često dolaze u kontakt sa rukama, pa ih stoga na dnevnom nivou pojačano dezinfikujemo.
  4. Naši marketi imaju nesmetanu cirkulaciju vazduha, tako da su uvijek adekvatno provjetreni, čime dodatno utičemo na kvalitet i ugodnost vaše kupovine.
  5. S obzirom na veličinu marketa, u svakom trenutku u njima se nalazi ograničen broj kupaca, kako bi se mogao održavati predviđeni razmak i obaviti sigurnija kupovina. Trudimo se da svoj posao obavljamo što ekspeditivnije, kako bismo smanjili vrijeme čekanja ispred marketa.
  6. Podstičemo kupce da poštuju odluku o obaveznom nošenju zaštitne maske i rukavica, da drže odstojanje od najmanje jednog metra jedni od drugih, kako ispred marketa, tako i u samom marketu te na kasama, kako bi zaštitili sebe i druge kupce.
  7. Redovno snabdijevamo police svojih marketa, kako bi naši kupci u svakom trenutku mogli da kupe potrebne životne namirnice te poštujemo odluku o ograničenju prodaje osnovnih životnih namirnica, kada su u pitanju količine, kako bismo svima obezbijedili jednake uslove/mogućnosti za kupovinu.
  8. Usljed ograničenog broja kupaca koji se u istom trenutku mogu nalaziti u marketu, kako bismo im olakšali čekanje u redu ispred marketa, svakodnevno za kupce pripremamo okrepu u vidu toplih napitaka.
  9. Posebno brinemo o kupcima starije životne dobi. Utorkom i petkom, danima u kojima mogu obavljati kupovinu u jutarnjim časovima, obezbijedili smo im asistente za kupovinu, kako bi sa lakoćom pronašli sve potrebne proizvode i brže obavili svoju kupovinu.