Ribarnica

Uvijek dobar ulov…

Uživanje u ribi nikada ne zahtjeva poseban povod, ali to ste već sigurno znali. Međutim, da li ste znali da je Crvena jabuka mjesto na kome vas uvijek čeka vrhunski ulov? Upravo tako, naša ribarnica je uvijek tu da vam pruži ono najbolje, bez obzira da li preferirate riječnu ili morsku ribu.

Zvuči nevjerovatno, ali je zapravo veoma jednostavno. Kod nas ćete pronaći najsvježiju ribu koja se bez obzira na to da li potiče iz provjerenih ribnjaka ili direktnog ulova, odlikuje kvalitetom iz koga nastaju najljepši specijaliteti.  Kod nas ćete uvijek pronaći sve za pripremu tradicionalnih jela, ali i onih koja su bazirana na ribljim vrstama koje nisu često dostupne na našem podneblju.  Upravo zahvaljujući jedinstvenom bogatstvu ponude, više nećete morati da odlažete uživanje u plodovima mora i okeana, pa ćete u svakom trenutku moći da pokažete vaše umijeće dostojno vrhunskih svjetskih kuhinja.

Naravno, raskošni svijet ribe zahtjeva i malo avanturističkog duha. Zato vas pozivamo da nas posjetite, a mi ćemo vas rado posavjetovati i pomoći da ih spojite sa provjerenim vinima i obogatite malim tajnama koje će zasigurno upotpuniti atmosferu za trpezom.